Bouw Info Limburg verzorgt netwerkavond in nieuwe Velodroom Heusden Zolder


Heb je er al van gehoord? Bouw Info Limburg, de spil in de bouwsector van Limburg, legt momenteel de laatste hand aan de organisatie van een uitzonderlijke netwerkavond. Deze zal plaatsvinden in  de splinternieuwe wielerpiste in Heusden Zolder. Het wordt een avond waar elke bouwprofessional van droomt: sportiviteit en netwerken gecombineerd in een architecturaal hoogstandje!

Een wiel boven de rest

De deelnemers hebben de unieke kans om hun sportieve beentjes te strekken op de wielerpiste of zich te laten rondleiden door de architecten van DBV architecten. Ben je klaar om jouw netwerk- en pedalen spel te combineren? Bouw Info Limburg maakt het mogelijk!

Zo'n evenement is typerend voor wat Bouw Info Limburg aanbiedt aan haar gemeenschap. Wij zijn niet zomaar een informatief platform; we zijn een springplank naar diepgaande, professionele relaties en innovatieve kennisdeling.

Er zal die avond nadruk worden gelegd op het leren kennen van bouwgerelateerden die aanwezig zijn. We vragen deze keer dan ook dat elke bezoeker zich niet alleen inschrijft via onderstaande link maar dat hij ook 15 naamkaartjes meebrengt die avond.

We kunnen je nu reeds verklappen dat één van de 15 zal gebruikt worden voor het winnen van een mooie prijs, de overige zijn bedoeld voor de bouwgerelateerden waaraan we je zullen voorstellen....

Netwerken op pedalen

Wat maakt deze netwerkavond zo speciaal? Het is een zeldzame gelegenheid voor vakmensen uit diverse hoeken van de bouwsector om elkaar te ontmoeten in een setting die energiek en toch professioneel is. Onze missie, "Samen bouwen we beter", krijgt hier opnieuw een gezicht – letterlijk en figuurlijk.

Stel je voor: je discussieert over de laatste bouwtrends terwijl je kijkt naar glanzende fietsen die over de baan zoeven. Of je wisselt bouwtips uit met een collega architect terwijl je geniet van de architecturale rondleiding verzorgd door DBV architecten. Dat kan alleen bij Bouw Info Limburg.

Sluit je aan bij de voorhoede van de bouw

Doe mee met ons, maak waardevolle connecties en blijf vooroplopen in jouw vakgebied. Onze evenementen zijn niet alleen een schouwspel, maar ook een kweekvijver voor kennis en innovatie. We brengen je in contact met de crème de la crème van de bouwsector – onze leden zijn marktleiders in hun vakdomein !

Wens je meer informatie of wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via onderstaande link.

Bouw Info Limburg, waar bouwprofessionals samenkomen voor ons mooiste avontuur: de toekomst van de bouw.

Niet te missen

Zet je helm op en spring in het zadel voor deze onvergetelijke avond! En, wie weet, misschien zet jij de snelste tijd neer op onze wielerpiste? Tot  in Heusden Zolder!

DONDERAG 26 september 2024

Aanvang STIPT 18u00 !

VELODROOM (Circuit Zolder)

schrijf je hier in !

Image description

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een innovator in de bouwsektor ? | Bouw Info Limburg

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een innovator in de bouwsektor ?

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons